De Projectontwikkelaars

CMC Real Estate N.V. bestaat uit een consortium van lokale en internationale investeerders; partijen die gefocused zijn op het creëren van een meerwaarde voor het eiland Curaçao door het  tot ontwikkeling brengen van  het Courtyard Marriott Hotel, Mangrove Condominiums en Mega Pier Plaza. 

De partners in dit project hebben uitgebreide kennis opgedaan  op het gebied van diverse disciplines zoals hospitality, marketing en finance. Met deze uitzonderlijke combinatie van partners bent u niet alleen verzekerd van een deugdelijke structuur op het gebied van operations en financieel management maar, beschikt men tevens over de kunst op de juiste wijze te anticiperen op ontwikkelingen in de markt.

Gold Investement Curacao

Gold Investement Curacao

Gold Investment Curacao N.V. is real estate development company established in Curacao on July 23rd, 2001. In 2007, GIC was chosen by the Government of Curacao to develop part of the Otrobanda / Rif area. As initiator of the Courtyard by Marriott Curacao project, it is GIC’s vision to enlarge the touristic product of the island and capitalize on its main resources which consist of its people, nature, location and natural beauty.

 GIC’s team specializes in the development and advisory of touristic, commercial, residential projects as well as the marketing, sales and lease of real estate assets.

For further information please visit:

www.successbusinesses.com

Interamerican Promo Hotels

Interamerican Promo Hotels

Interamerican Promo Hotels Inc. Latijns-Amerika specialist, heeft een portfolio van hotels die al operationeel zijn en  projecten in verschillende ontwikkelingsfases. Hun missie luidt dan ook; het implementeren en operationeel maken van hotels met strategisch gekozen locaties en ongekend marktpotentieel. Vervolgens het tot ontwikkeling brengen van grandioze performance op het gebied van service en kwaliteit waarbij de hotels zijn voorzien van uitmuntend getraind personeel gebruik makend van internationale franchise systemen.

www.interamericanpromohotels.com

BE BOULEVARD

BE BOULEVARD

BE Boulevard is een private investerings -en ontwikkelings bedrijf dat zich focused op onroerend goed, entertainment- en toerisme gerelateerde zaken gespecialiseerd in hotels en casinos. Met meer dan twee decennia ervaring heeft BE een belangrijk marktaandeel in de landen waarin is geinvesteerd en waar vertegenwoordigd door derden. Met een filosofie van excelleren in werk, innovatie en continue training hoog in het vaandel, legt BE de nadruk op het aanbieden van kwaliteitsproducten en service dat heeft geresulteerd in tevreden klanten en investeerders die veruit de voorkeur geven aan dit bedrijf; een duidelijk signaal voor wat betreft de kredietwaardigheid, leiderschap en prestige dat men heeft verdiend sinds de oprichting.

Vida Nova Pension Fund

Vida Nova Pension Fund

Vidanova Pension Fund is een dynamisch en innovatief pensioenfonds opgericht op 25 april 1968. De talloze werknemers zorgen samen dat op solide wijze door middel van beschikbare uitkeringssystemen en toegezegde bijdrageregelingen als pensioenvoorzieningen wordt geinvesteerd voor bedrijven in diverse economische sectoren op het voormalige eiland van de Nederlandse Antillen.

Vidanova is een pensioenfonds wat als voorbeeld kan dienen voor vele andere pensioenfondsen met  hun bewezen verdiensten zoals een solide financiele positie waarbij de klant centraal staat en  team spirit,professionaliteit en  efficiency leiden tot een goede geoliede organisatie.

Pension Fund Isla

Pension Fund Isla

Foundation Pension Fund Isla Curacao werd op 1 januari 1990 opgericht en wordt gesponsord door Refineria Isla een filiaal van PDVSA. De doelen waar het pensioenfonds voor staat zijn het maximaliseren van de pensioenen van het huidige personeel en reeds gepensioneerden, terwijl tegelijkertijd nieuw personeel wordt aangetrokken.Het pensioenplan bestaat uit een moderen en flexibel toegezegde bijdrageregeling waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen hun rendement te verhogen via een aanvullend werknemersplan. De website is momenteel nog niet actief.